subota, 4 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

ODRŽAN TRENING KADETSKIH REPREZENTATIVNIH NADA ŽENSKE ODBOJKE

U sporstkoj hali u  Apatinu u utorak 11. decembra održan je trening kandidata za žensku pionirsku reprezentaciju Srbije.
Okupljanje pionirki se organizuje sa ciljem da se stekne što bolji uvid u mogućnosti igračica rođenih 2005. i 2006. godišta kao i određivanja šireg spiska igračica za takmičenja u narednoj godini.
Trening i testiranja su obavili Željko Šćepanović, prvi trener ženske pionirske  reprezentacije Srbije, i Biljana Mihailović, sportski direktor OSS sa posebnim zaduženjima za žensku pionirsku, kadetsku i juniorsku reprezentaciju, a učesnike su pozdravili Slobodan Bačić sekretar sportskog saveza opštine Apatin, Branko Majkić direktor takmičenja OSV, Miloš Popović predsednik OK Apatin i Nedžad Osmankač predsednik udruženja trenera  OSV.
U okviru akcije Odbojkaškog saveza Srbije i Udruženja odbojkaških trenera Srbije u Apatinu su testirane ukupno 22 odbojkašice iz 10 klubova. Najviše odbojkašica je pozvano iz OK Apatin,njih šest, dok su iz OK Boom Volley Prigrevica na testiranju bile dve igračice.