subota, 23 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

ODRŽAN TRENING NADA SRPSKE ODBOJKE

APATINKE MASOVNE I KVALITETNE

Prošle srede je u  Hali sportova u Subotici održan trening pionirki, kandidatkinja za pionirsku reprezentaciju Srbije. Trening i testiranja su obavili Željko Šćepanović, prvi trener pionirske reprezentacije Srbije i Biljana Mihailović, sportski direktor Odbojkaškog saveza Srbije sa posebnim zaduženjima za žensku pionirsku, kadetsku i juniorsku reprezentaciju.

Šesnaest učesnica testiranja pozdravio je Đula Mešter, podpredsednik OSS i tom prilikom ih upoznao sa planovima Saveza. Inače, Odbojkaški savez Srbije organizuje treninge i testiranja odbojkašica rođenih 2004. i 2005.godine. Okupljanje pionirki se organizuje sa ciljem da se stekne što bolji uvid u njihove mogućnosti, kao i određivanja šireg spiska igračica za takmičenja u 2018 godini.

Lep primer su članice odbojkaškog kluba „Apatin“ koje su bile najbrojnije, a ujedno su skrenula pažnju prisutnih na svoje potencijale. Po rečima trenera Miloša Popovića ovakav poziv je dokaz više da se u Apatinu dobro radi i da trenutno klub ima veliki potencijal, što potvrđuje činjenica da su u Subotici na treningu bile: Teodora Milinković, Dunja Mirić , Dragana Zorić, Anastasija Jovanović i Milana Berar.