ponedeljak, 18 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

ODRŽANA SEDNICA FUDBALSKOG SAVEZA VOJVODINE, LIGE KREĆU 14. AVGUSTA

Na sednica Izvršnog odbora FS Vojvodine, koja je u petak održana je u Staroj Pazovi, odlučeno je da prvenstva pod okriljem FS Vojvodine počinju 14. avgusta, a igraće se bez vanrednih kola, zaključno sa 21. novembrom. Najvažnija odluka predstavlja uvođenje informacionog sistema Komet na nivou područnih i opštinskih liga.

Iznos članarina ostaje nepromenjen, uz obavezu plaćanja do 6. avgusta. Doneta je odluka i o imenovanju takmičarskih, disciplinskih i sudijskih organa, pri čemu će samo Miroslav Pupac (disciplinski sudija) i Stojša Jovanović (zamenik), biti nadležni za sve lige vojvođanskog ranga.

Održana je i sednica Skupštine FSV, kojom je predsedavao Dragan Simović, uz prisustvo 29 od ukupno 36 delegata koji su jednoglasno usvojili Izveštaj o radu za 2020. godinu, a Skupština je donela odluku da se na dva upražnjena mesta u IO FSV izaberu Branko Pavlović i Predrag Tatić. U narednom periodu predstoje aktivnosti oko izrade novog Statuta.

U svečanom delu Skupštine, Dragoljub Samardžić, predsednik FK Vojvodine, primio je nagradu namenjenu najboljem klubu u 2020. godini. Priznanje za najboljeg trenera, u odsustvu Branka Žigića, koji se sa fudbalerima Proletera nalazi na pripremama u Turskoj, preuzeo je Goran Antić, predsednik kluba. Lazar Tufegdžić iz Spartak ŽK, poneo je epitet najboljeg fudbalera Pokrajine.