subota, 23 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

ODŽAČANI GRABE KA VRHU TABELE

Srbobran – Tekstilac 0:2 (0:1)

Strelci: Pešić 27., Simić 72. (Tekstilac).

Žuti kartoni: Radojković, Glendža (Srbobran). Prelić (Tekstilac).

Srbobran: Jorgić, Petrović, Glendža, Jovanović, Klišpić, Kenji, Radojković (Hodonicki), Tešanović (Dukić), Marjanov (Zeljić), Jorgić (Sekulić), Živanović (Milosavljević).

Tekstilac: Ignjatović, Stokić (Radojičić), Gostović, Zelić, Simić (Dakić), Božičić, Pešić (Stevanović), Prelić, Popović, Mitrović, D. Jovanović

Fudbaleri odžačkog Tekstilca sa četvrtom uzastopnom pobedom dospeli su u red ekipa o kojima se ozbiljno mora razmišljati kada se spominje konačan plasman na tabeli Vojvođanske lige Sever. Oni su u 8. kolu bez mnogo napora savladali u Srbobranu istoimenog domaćina sa 2:0 u susretu koji je obeležio kapiten Božičić sa dve asistencije koje su donele tri važna boda.

Gosti su poveli u 27. minutu kada je Božičić na drugoj stativi pronašao slobodnog Pešića kome nije bilo teško da iz povljne prilike zatrese mrežu Jorgića. Odžačani se nisu zadovoljili minimalnim vođstvom, već su nastavili da atakuju ka golu Srbobrana, a pobedu je obezbedio Simić u 72. minutu nakon još jedne odlične asistencije Božičića.

Izabranici trenera Zorana Ćirića igraju iz kola u kolo sve bolje i kako sada stvari stoje ugrožavaju vodeće ekipe na tabeli, a u sledećem kolu oni su domaćini Radničkom iz Sombora.