utorak, 7 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

OFK MLADOST APA STARTUJE PROTIV POLETA IZ KARAVUKOVA

BAČIĆ OČEKUJE NOVE BODOVE

Fudbaleri apatinske Mladosti prolećni deo sezone otvaraju, sutra od 14,30 časova, susretom protiv Poleta iz Karavukova. Apatinci će se svojim navijačima predstaviti u nešto izmenjenom sastavu u odnosu na jesenji deo sezone, jer se očekuje da u timu bude nekoliko mladih i darovitih igrača na koje klub računa u narednom periodu.

-Imamo nekoliko rovitih igrača i nećemo biti kompletni, ali i pored toga verujem da smo dovoljno kvalitetni da ostvarimo pobedu protiv mnogo iskusnijeg rivala. U duel sa Poletom ulazimo sa željom da uknjižimo tri boda koja bi nam olakšala nastavak takmičenja, jer objektivno govoreći ne možemo da jurimo prvo mesto, već želimo da stvaramo ekipu za narednu sezonu. Iz tog razloga bodovi na domaćem terenu bi nam mnogo značili, kaže trener Apatinaca Slobodan Bačić.

Nadaju se novoj pobedi, fudbaleri apatinske Mladosti

Mnoge interesuje hoće li se nakon nekoliko sezona pnovo u dresu Mladosti naći blizanci Aljoša i Kolja Jovović.

-Obojica su spremni i verujem da će sutra istrčati na teren. Dobro su radili i za nas su veliko pojačanje. Ubeđen sam da će to već sutra, protiv kluba u kome su proveli neko vreme, dokazati i prikazati da su igrači visokog formata, tvrdi Bačić.