utorak, 7 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

OPŠTINSKA SMOTRA APATIN

Iz Kulturnog centra Apatin stiže obaveštenje, a i poziv da se učestvuje na Opštinskoj smotri likovnih stvaralaca na kojoj će žiri odabrati najbolje radove za  Zonsku smotru  likovnih stvaralaca opština  Apatin, Kula, Odžaci, Sombor i  Mali Iđoš, koja će se održati u Kuli 13. oktobra 2020. godine.

Žiri će na Zonskoj smotri odabrati radove za Pokrajinsku smotru koja će se održati na Paliću. Na ovoj izložbi žiri će dodeliti nagrade autorima za  učešće  na Republičkoj izložbi u Beogradu. Potrebno je da na adresu:

OPŠTINSKI KULTURNI CENTAR APATIN

25260 Apatin, Trg Nikole Tesle 12; tel. 773-923; faks 772 040;

Email: info@kulturaapatin.com, galerijameander@yahoo.com,  www.kulturaapatin.com

 dostavite  jedan rad od 01. do 11. septembra 2020. godine  radnim danom u vremenu od 9-14 časova.

Uz radove potrebno je priložiti kratku biografiju sa adresom  i kontakt telefon, kao i podatke o radovima, naziv, godinu nastanka, tehniku i dimenzije.

Radovi mogu biti iz svih likovnih disciplina (slikarstvo, skulptura, grafika,  primenjena umetnost, fotografija) i iz likovnih tehnika (ulje, tempera, gvaš, keramika, akvarel, kombinovana i dr); Moraju biti opremljeni (ram, kukice za kačenje) i ne mogu biti stariji od dve godine ili će u suprotnom biti diskvalifikovani od strane žirija.

 Dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 025/773 923 kod likovnog urednika galerije „Meander“ Jovane Momčilović.