petak, 22 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

OSVOJENIM BODOVIMA U SOMBORU ČSK OSIGURAO DRUGU POZICIJU U POLUSEZONI

Radnički – ČSKPivara 0:3 (0:1)

Gradski stadion. Gledalaca 50. Sudija Rauković (Subotica). Strelci Tasić u 6 i 84,i Ileš u 88 minutu za ČSK.
Radnički : Vezmar, Mitrović,Kolarić,Lakić, Josić, Martinović,Erdei, Mijović( Zorica), Resanović, Petković, Tevanović (Djukanović).
ČSK : Tankosić, Jević, Dobrinić, Balinović, Jeftić, Plavšić, Jelić, Tasić, N. Zirić, Ileš i D. Zirić

Poslednjim zviždukom sudije Raukovića iz Subotice, na Gradskom stadionu u Somboru, spuštena je zavesa na jesenji deo prvenstva u VFL Sever. Meč petnaestog kola između domaćeg Radničkog i gostiju iz Čelareva, prema očekivanju je pripao ekipi „pivaraca“, koji su novim bodovima potvrdili drugu poziciju na tabeli i sa devet bodova zaostatka prate vodeću Slogu iz Čonoplje.

Izuzetno divan 23. novembarski dan nije na tribine privukao veći broj gledalaca od njih 50, a samo nekilicina njih, koji su stigli iz Čelareva, mogla se radovati novoj pobedi crno-belih, a svi ostali su prisustvovali novom porazu Somboraca.
Iako su na predivno pripremljen teren Gradskog stadiona istrčali bez dvojice ponajboljih igrača, Ivkovića i Podkozarca, fudbaleri trenera Željka Račića su već na startu pokazali da su došli po nove bodove. Već u 6 minuti su stigli do vođstva, a strelac je bio Tasić. Inače prvi deo igre je protekao u ravnopravnom nadmetanju rivala sa malim brojem pravih šansi za golove.

Igri na sredini terena nedostajala su prava rešenja u završnici sve do šest minuta pre kraja, kada se Tasić ponovo najbolje snašao u šesnaestercu, i po drugi put savladao Vezmara. Konačnih 0:3 postiže Ileš dva minuta pre kraja.
Utakmica fer i korektna, suđenje solidno.

V.Janković