sreda, 28 julaApa-press vam želi dobrodošlicu!

PAUNOVIĆ I DABIĆ U SOMBORSKOM ŽAK-u

Ljubitelji fudbala, a pre svega pristalice FK ŽAK iz Sombora obradovaće se informacijom koja je objavljena u čestitki kluba. Naime, iz ŽAK-a nagoveštavaju da su došla dva pojačanja.

Ovom prilikom obaveštavamo naše pratioce na društvenim mrežama kao i sportsku javnost da je u nastupajućoj godini naš klub kao i seniorski tim dobio dva pojačanja koja su svojim renomeom, trajanjem, poštenjem i kvalitetom daleko iznad lige u kojoj se takmičimo, ali su oni prepoznali prave sportske vrednosti i ukazali nam čast i zadovoljstvo da u narednom periodu brane naše klupske boje. U pitanju su dva fudbalska majstora, kvalitetni momci, koji će ovom klubu vratiti stari šmek i doneti znanje i kvalitet koji nam je potreban. Svako ko se u našem regionu bavi sportom zna o kakvim se „mašinama“ radi.

Pozdravimo Nemanju Dabića i Miroslava Paunovića i poželimo im dobro zdravlje i puno uspeha. Zvanično predstavljanje u klubu u narednim danima, nakon obavljanja administrativnih poslova koji su neophodni.

Dakle, nema sumnje da su se žalezničari pojačali i da će njihova igra dobiti sve što je neophodno za dobar rezultat. Inače, Paunović i Dabić su provereni igrači koji iza sebe imaju bogatu fudbalsku karijeru i od kojih mlađi igrači imaju šta da nauče.