nedelja, 24 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

POČETAK POZORIŠNE SEZONE U OPŠTINSKOM KULTURNOM CENTRU APATIN

            U četvrtak 13. septembra 2018. godine od 20 časova u Velikoj sali Doma kulture u Apatinu biće odigrana urnebesna komedija „SIRENA I VIKTORIJA” po tekstu ruskog savremenog dramskog pisca Aleksandra Galina i u režiji Radoslava Milenkovića. U predstavi igraju Tatjana Kecman, Milena Pavlović i Radoslav Rale Milenković,  glumci koji su već nagrađivani za ove uloge na brojnim festivalima.

Niz komičnih nesporazuma odigrava se između troje junaka Galinove komedije koja nas smehom razoružane, suočava verovatno sa najvažnijim htenjem ljudske vrste – da volimo i budemo voljeni. Predstava je do sada pobrala kako nagrade žirija, tako i ovacije publike nasmejane do suza, što je najbolja preporuka da pogledate ovu sjajnu komediju i izuzetne glumačke bravure.

Ulaznice po ceni od 400 dinara možete rezervisati od srede 5. septembra 2018. godine svakog radnog dana od 8 – 13 časova na broj telefona 025 / 773 – 588. Rezervisane ulaznice je potrebno preuzeti do 12. septembra 2018. godine od 10 – 12 časova i od 17 – 19 časova. Ukoliko vaše rezervisane karte ne preuzmete kako je naznačeno, iste će biti puštene u prodaju.