četvrtak, 28 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

POLET BOLJI OD BUDUĆNOSTI

Područna liga Sombor

Polet- Budućnost Parage 1:0 ( 0:0)

Karavukovo- Sudija: Strahinja Pilić ( Kula) 7,5.

Strelac : Stoiljković 72. minut.

Žuti kartoni: Milenković, Stojković, Nikić, Ž. Stanković ( Polet), a Marić, Dražić ( Budućnost).

Polet: Ivanović 7,5, Aleksić 7,5, N. Stanković 7 ( Stošić 7), S. Stanković 7,5, Ž. Stanković 7,5, Milenković 7, Stojković 7,5 ( Malinović-), Bogdanović 7, ( Stoiljković 8), Milunović 7, Nikić 7,5, Jovčić 7.

Budućnost: Dražić 7,5 , Baćanov 7, Marić 7,5, Knežević 7 ( Alimpić 7), Kozomora 7,5, Nikolić 7, Gašić 7, Živić 7,5, Trivunović 7, Crnjanski 8, Kovačević 7.

Igrač utakmice: Stoiljković

U duelu dve ekipe podjednakih kvaliteta, prvo poluvreme proteklo je u otvorenoj i borbenoj igri u kojoj nije bilo prilika za pogotke. Bilo je šuteva na obe strane, ali su golmani bez većih problema sačuvali svoje mreže. Tek u 41. minutu moglo je doći do promene rezultata. Kapiten domaćih Dobrivoje Bogdanović se odlučio na udarac sa 25 metara i umesto mreže pogodio je stativu.

          Karavukovčani su u nastavku susreta pojačali tempo i sve opasnije ugrožavali gol raspoloženog Dražića. Stvorili su domaći tri prilike koje ne koriste Stojković, Milunović i Jovčić. Uveo je trener Poleta eksplozivnog Jovana Stoiljkovića koji je u 72. iz gužve, okružen trojicom protivničkih igrača, špicem kopačke sa osam metara zatresao mrežu – 1:0. Isti igrač je imao još dve prilike da udvostruči prednost svog tima. Poslužen od Nikića pokušao je lob udarcem sa ivice kaznenog prostora, ali je lopta završila pored stative. Zatim je Stoiljković kao vihor uleteo u kazneni prostor i pucao iskosa sa desetak metara ali je golman odbranio.