četvrtak, 28 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

POLET SIGURAN PROTIV BORCA 46

Područna liga Sombor

Polet – Borac 46  2: 0 ( 0:0)

Karavukovo. Sudija: Miloš Martinović ( Kljajićevo) 7.

Strelci: Stoiljković 56, Stojković 67. minut.

Žuti kartoni: Lakatoš ( Borac).

Polet: Ivanović -, Aleksić 7,5, Milunović 7 ( Malinović-), Doroslovac 7, S. Stanković 7 ( Jovčić-), Ž, Stanković 7, R. Milenković 7 ( Stošić -), Bogdanović 7,5 ( Stojković 7,5), N. Milenković 7, Stoiljković 7,5 ( Kostadinović-), Nikić 8.

Borac 46: Đukić 6, Lakatoš 6, Glamočanin 6,5, Kozomora 6, Stanković 6 ( Drobnjak 6), Soldat 6,5, S. Balango 6,5, Nikolić 6, ( Radivojkov 5,5), Aleksić 6, Jovanović 6,5, D. Balango 5,5 U Vukojev 6).

Igrač utakmice: Nikić

Domaći su u prvom delu imali samo jednu priliku. Bilo je to u 16. minutu kada je kapiten Bogdanović glavom pokušao da zahvati loptu, ali je je njegov udarac sa sedam metara zvaršio iznad prečke.

U drugom poluvremenu Karavkovčani su nastavili sa ofanzivom. Njihova inicijativa je urodila plodom u 56. minutu, kada je Milunović prodro  po levoj strani, usledio je centaršut pred gol Obrovčana , Stoiljković je bio brži od svog čuvara i sa ivice peterca poslao loptu u mrežu. Igrači Poleta su nastavili sa ofanzivom, ali njihovih nekoliko udaraca prema golu gostiju nije završilo u mreži. Pobednik je odlučen u 67. minutu kada su Doroslovac i Stojković odigrali dupli pas a ovaj drugi sa desetak metara pogađa mrežu. Najbolji akter susreta bio je Duško Nikić koji je bio neuhvatljiv za goste koji nijednom nisu ozbiljnije pripretili nezaposlenom Ivanoviću.