četvrtak, 28 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

POLET UBEDLJIV PROTIV KORDUNA U KLJAJIĆEVU

Područna fudbalska liga Sombor

Kordun- Polet 0:3 ( 0:1)

Kljajićevo

Sudija: Miloš Olujić (Kula) 7

Strelci: Stoiljković 42, Jovčić 75, N.Milenković 90 + 2 minutu.

Žuti kartoni: Čekeliš, Kovačić (Kordun), a Milunović, N. Milenković (Polet).

Kordun: Curnović 5,5, Anitić 6, Karas 6,5, Trbojević 6,5 (Popović), Macanović 6, Marako Čekeliš 5,5 (Kovačić), Češnovar 6, Pavlović 6, P. Ilić – ( od 14. Mile Čekeliš 6), Sekulić 6, Vuković 7.

Polet: Ivanović -, Aleksić 7 (N. Stanković), Doroslovac 7,5, S. Stanković 7, Ž. Stanković 7,5, R. Milenković 7,5, Bogdanović 7 (Jovčić 7,5), Milunović 7 (Stošić- ) N. Milenković 7,5, Stoiljković 7,5 (Stojković 7), Nikić 7,5.

Igrač utakmice:  Doroslovac

Četa trenera Poleta Ivice Pančića zabeležila je i drugu pobedu ovog proleća. Oni su u Kljajićevu ubedivo savladali domaću ekipu koja nijednom nije ozbiljnije ugrozila gol nezaposlenog Ivanovića. U prvom delu Karavukovačani su imali više od igre i nekoliko pokušaja da stignu do prednosti. Šansu je propustio Željko Stanković koji je iz blizine pucao u spoljni deo mreže. Posle dobrog proigravanja Radovana Milenkovića, raspoloženi Stoiljković je sa dvadesetak metara zatresao mrežu.

U drugom delu gosti su pojačali tempo, tako da su veći deo vremena proveli na polovini domaćina. Prednost su duplirali u 75. minutu kada je Milenković dobro poslužio Jovčića koji je izbio ipred golmana Korduna i rutinski plasirao loptu u mrežu. U drugom minutu nadoknade, posle pasa Stošića loptu je dobro prihvatio Nemanja Milenković i sa desetak metara je spakovao u mrežu za konačnih – 0:3.