četvrtak, 28 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

POLETU BODOVI PROTIV LIDERA

Polet- Stanišić 1920 2:1 ( 1:0)

Karavukovo- Sudija: Petar Dražić (Bačka Palanka) 8.

Strelci: Milunović 39, Stoiljković 50. minut (Polet), a D. Bogunović 79. minut iz penala (Stanišić).

Žuti kartoni: R. Milenković, Aleksić, Ivanović (Polet), a Basarić, Erdei, D. Bogunović , Pavin (Stanišić).

Crveni karton: Aleksić (Polet), Vranić (rezrevni igrač) Stanišić

Polet: Ivanović 7, Doroslovac 8 (M. Stošić-), S. Stanković 8, Ž. Stanković 7,5, Milunović 8 (Jovčić 7), Bogdanović 7 (Stoiljković 7,5), N, Milenković 7, Aleksić 7, R. Milenković 7, A. Stošić 7,5 (N. Stanković 7), Nikić 8.

Stanišić 1920: Rašeta 6,5, Basarić 6,5, M, Bogunović 7, Matijaš 7,5, Pavin 8, D. Bogunović 8, Resanović 7, Radev 6,5 (Ćuk 7), Erdei 7, Vujin 6,5, Ožegović 6,5 (Stanković 7).

Igrač utakmice: Sava Stanković ( Polet)

U borbi za opstanak Karavukovčani su osvojili značjne bodove u meču protiv lidera. Prvu šansu imao je Milunović u 22. minutu kada je iskosa sa ivice kaznenog prostora pogodio spoljni deo mreže. Gosti su uzvratili 12 minuta kasnije ali je Basarić sa pet metara glavom pucao pored gola. Kapiten Bogdanović je u 39. minutu dubinskom loptom odlično uposlio Milunovića koji je ušprintao u kazneni prostor gostiju i sa desetak metara matirao Rašetu.

Samo što je počelo drugo poluvreme Aleksa Stošić je iz blizine umesto u mrežu loptu poslao pored stative. Pet minuta docnije Stošić je povratnom loptom uposlio Stoiljkovića, koji je natrčao na nju i smestio je u mrežu- 2:0. Posle ovog pogotka domaći su zaigrali opreznije, što su gosti pokušali da iskoriste i smanje vođstvo rivala. Uspeli su u tome u 79. minutu, kada je jedan od igrača Poleta oborio Resanovića u svom kaznenom prostoru. Bio je to penal koji je sigurnim udarcem u pogodak pretvorio Damir Bogunović. Do kraja susreta gosti su pokušavali da izjednače, ali nisu imali ozbiljnije prilike za to.