utorak, 7 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

POZNATA SLUŽBENA LICA ZA SLEDEĆE KOLO U SRPSKOJ LIGI VOJVODINA

Na papiru lokalni derbi između Radničkog 1912 i Feniksa koji se vodi kao ekipa iz Apatina, ali od početka sezone trenira u Staroj Pazovi i susreta kao domaćin igra u Pećincima, odigraće se u subotu na gradskom stadionu u Somboru sa početkom u 16 časova, a kao i do sada bez prisustva publike. Ova utakmica poverena je novosadskom sudiji Marku Gnjatoviću kome će pomagati Živković, Miodanić, Gligor,delegat je Đenić a posmatrač Šibul.

Sloga iz Čonoplje će gostovati u Subotici, gde će je ugostiti Bačka 1901. Suđenje je dodeljeno takođe arbitru iz Novog Sada Draganu Arsiću a sa njim će biti još Laluja, Lukić, Bečanović, dok će funkciju delegat – posmatrač obavljati Obradović.

Hajduk 1912 dočekuje Dunav iz Starih Banovaca a službena lica su: delegat Živković, sudije Bogićević,Dušan Zorić, Radišić, Đumić, posmatrač Vučić.

U ostalim utakmicama sudije, delegati i posmatrači su: 1.maj – Bečej 1918 (delegat – posmatrač Vuksanović, sudije Mudrinić, Danilović, Šavija, Zeljković), Jedinstvo – Radnički (ZR) (delegat – posmatrač Leković, sudije Subašić, Rađen, Stojić, Dimovski),  Kozara – Mladost GAT (delegat Adamović, sudije Čapo, Paštar, Kantor, Tanović, posmatrač Milanović), Vojvodina 1928 – Tisa (delegat – posmatrač Mićanović, sudije Mrđa, Milanović, Radosavljević, Janković), Stari Grad – Dinamo 1945 (delegat Drljača, sudije Bikić, Slobodan Petrović, Nikolić, Dragan Zorić, posmatrač Subotić), Omladinac – Borac (delegat Simić, sudije Repček, Čugalj, Grujić, Meničanin, posmatrač Medaković), Vršac – Sloboda (delegat – posmatrač Krakanović, sudije Belić, Vujanov, Dobričić, Bibin).