ponedeljak, 25 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

POZNATI UČESNICI SRPSKE LIGE VOJVODINA ZA NAREDNU SEZONU

Nakon što je novosadska Mladost GAT uspela kroz baraž u dvomeču sa Teleopitkom iz Zemuna da se plasira u Prvu ligu Srbije poznati su svi učesnici Srpske lige Vojvodina za sezonu 2021/22. U ligi će učastvovati 16 klubova a to su: OFK Vršac, Radnički 1912 (Sombor), Bečej 1918, Borac (Sakule), Omladinac (Novi Banovci), Radnički (Zrenjanin), Tisa (Adorjan), Prvi maj (Ruma), Feniks 1995 (Stara Pazova), OFK Stari Grad (Bačka Palanka), Hajduk 1912 (Kula), Dinamo 1945 (Pančevo), Jedinstvo (Stara Pazova), Tekstilac (Odžaci), OFK Kikinda i Borac (Šajkaš).

Kao što se može videti zahvaljujući uspehu Novosađana status srpskoligaša sašuvalo je Jedinstvo iz Stare Pazove, a novajlije ili preciznije rečeno povratnici u ovaj rang takmičenja su Tekstilac iz Odžaka, OFK Kikinda i Borac iz Šajkaša.

Fudbaleri somborskog trećeligaša mogli bi da se upuste u borbu za naslov prvaka, jer su odlaskom Mladosti ostali u krugu najozbiljnijih kandidata za titulu. Prema nekim najavama prvenstvo bi trebalo da krene početkom avgusta.