četvrtak, 2 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

PREDSEDNIK OPŠTINE APATIN MILAN ŠKRBIĆ PRIREDIO PRIJEM MLADIM ATLETIČARIMA

Najsvetlije tačke apatinskog sporta u minuloj sedmici bili su mladi atletičari Apatina Milica Zanze i Miloš Dreković, koji su svoje nastupe na superfinalnim igrama mladih održanom u Splitu obeležili sjajnim rezultatima

Prisećanja radi, Milica je superiorno trijumfovala u trci na 60 metara i nadvisila sve svoje rivalke, samim time donela najsjajnije odličje našoj državi. Mladu Apatinku nije uplašila činjenica da su joj protivnice na stazi članice najeminentnijih klubova Hrvatske i Bosne i Hercegovine, već je hrabro i odvažno krenula ka osvajanju zlata.

Miloš je imao nesreću da se u finalu u istoj disciplini, nađe u grupi starijih takmičara, što je za ovaj uzrast bitna prednost, odnosno u njegovom slučaju bio je to hendikep. Osvajanjem četvrtog mesta Miloš je opravdao sva očekivanja.

Tim povodom je za Milicu i Miloša, kao i trenara Bojana Tomaševića i tehničkog rukovodioca kluba Zorana Čegara, upriličen prijem u zgradi opštine Apatin gde ih je dočekao predsednik opštine Milan Škrbić sa svojim saradnicima.

Predsednik Škrbić je pozdravio mlade atletičare i zahvalio im se na sjajnom predstavljanju naše države i opštine na ovom međunrodnom takmičenju. Škrbić krio zadovoljstvo, jer je ovo veliki uspeh koji je odjeknuo daleko van atara apatinske opštine i zaslužuje posebnu pažnju. Kao nagradu za ovaj uspeh, Milica je dobila vaučer u iznosu od 15.000,00 dinara, a Miloš na 10.000,00 dinara koje mogu da iskoriste u prodavnici sportske opreme Maks sport u Apatinu.