utorak, 7 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

PRIGREVČANE U SUBOTU TESTIRA SUPERLIGAŠ

Odlučiće o kvalieteu novajlija, trenerski trio Gavrilović, Vilotić i Cvetićanin

Fudbaleri prigrevačkog Bratstva 1946 od ponedeljka se nalaze na okupu i pripremaju se za narednu sezonu u Srpskoj ligi Vojvodina. Pored većine prvotimaca iz prošlog prvenstva u rad sa prvim timom uključeno je i osam novajlija koji pokušavaju da se radom nametnu sručnom štabu i postanu teo takmičarskog pogona prigrevačkog srpskoligaša.

-Radi se u opuštenoj atmosferi, a od ponedeljka krećemo sa intenzivnijim tempom i treninzima dva puta dnevno. Za sada sam prezadovoljan načinom na koji igrači prilaze obavezama, a prvi test imamo u subotu u Bačkoj Palanci protiv superligaša Bačke. Verujem da je podatak da domaćin nastipa u elitnom društvu dovoljan motiv za fudbalere da daju sve od sebe. Trudićemo se da pokažemo svoj kvalitet, mada u ovom delu priprema rezultat nije prioritet, već da vidimo koliko su igrači spremni za ono što ih očekuje, naglašava srateg Prigrevčana Sreten Jele Vilotić.

Jele je naglasio da je zadovoljan odnosom fudbalera prema obavezama, ali pred njim i njegovim saradnicima Životom Gavrilovićem i Slobodanom Cvetićaninom je zadatak da procene vrednost novajlija koji imaju nameru da ostanu u klubu.

-Učinak svakog pojedinca biće analiziran i svi imaju podjednake šanse da se nametnu. Nećemo brzati sa odlukama, već ćemo dati priliku svakom od njih da nas uveri u svoje kvalitete. Imamo saznanja da je liga proširena sa 16 na 18 klubova i to iziskuje dodatni kvalitet, odnosno dužu klipu, pa ćemo shodno novoj odluci izvršiti sitne korekcije u načinu priprema, napominje šef stručnog štaba Bratstva 1946 Sreten Vilotić.