četvrtak, 28 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

PRIGREVČANI JAČI I OD JAŠE TOMIĆ!

Rukometaši PIK Prigrevice dokazali su još jedanput da su u dobroj formi, da u ovom selu ima potencijala i da se dobar rad kad-tad adekvatno nagradi. Oni su u utakmici 13. kola Druge lige Sever na svom terenu savladali Radnički iz Jaše Tomić sa 37:24 (16:14). Čini se da pobeda domaćih rukometaša ni jednog trena nije dolazila u pitanje, ali se u ovoj utakmici mora napomenuti odlično izdanje tokom drugog poluvrmena kada su Prigrevčani nadvisili goste u svim elementima rukometne igre.

Na odmor se otišlo sa rezultatom 16:14 i u nastavku se očekivala neizvesna utakmica, jer je tako rezultat nalagao, ali je u pauzi između dva dela igre u taboru igrača koje sa klupe vodi trener Milka Nikšić pao dogovor da se ništa ne sme prepustiti slučaju, pa su tokom drugih 30 minuta Prigrevčani pojačali ritam. Uz čvrstu odbranu kojom komanduje sve bolji kapiten i golman Nikola Čović, veoma raspoloženi rukometaši PIK Prigrevice su preko Slobodana Kozlovačkog i Aleksandra Đurasovića strelaca po osam pogodaka iz minuta u minut uvećavali svoju prednost. I ostali igrači zaslužuju pohvale za prikazanu igru i požrtvovanje.

Nakon ove pobede Prigrevčani su dospeli na četvrto mesto na tabeli sa 16 osvojenih bodova, a sasvim je izvesno da će taj saldo biti uvećan već nakon sledećeg kola kada dočekuju Pančevo koje je pri dnu tabele.