četvrtak, 28 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

PRIGREVČANI MOGU VEĆ U NEDELJU DA REŠE PRVENSTVO

Hoće li se prvenstvo u Međuopštinskoj fudbalskoj ligi Sombor 1. razred odlučiti već u drugom kolu prolećnog dela sezone ili će neizvesnost potrajati nešto duže, znaće se već u nedelju nakon utakmice u Liparu gde se sastaju dve ekipe iz samog vrha tabele, domaća istoimena ekipe i prigrevačko Bratstvo 2019. Prigrevčani na ovo gostovanje odlaze sa dosta optimizma i rešeni da sa pobedom obezbede plasman u Područnu ligu, dok se domaći fudbaleri nadaju da mogu zaustaviti zahuktale izabranike trenerskog tandema Goran Panjević – Dragoljub Popović i na taj način doneti dodatnu draž takmičenju.

Do sada smo u svaku utakmicu ulazili sa istim ambicijama i nema razloga da nešto menjamo. Imamo sve pobede, kako sada stvari stoje nastupićemo u kompletnom sastavu i rešeni smo da krajnje motivisano i ozbiljno priđemo ovoj utakmici koja je ujedno i derbi prvenstva. Uz svo poštovanje ostalih rivala, smatram da imamo najkvalitetniji sastav i da nismo slučajno na vodećoj poziciji na tabeli, kaže strateg Bratstva 2019 Goran Panjević.

Hoće da reše sve dileme oko prvaka, FK Bratstvo 2019

Obe ekipe imaju isti broj bodova, stim da Prigrevčani imaju utakmicu manje, a u prvom susretu koji je odigran u Prigrevici slavili su sa 4:0, pa je domaćinu neophodna pobeda od 5:0 da u slučaju istog broja bodova bude isperd Bratstva 2019. Iskreno rečeno to je teško ostvarivo, jer ekipa Bratstva 2019 u svojim redovima ima dosta kvalitetnih pojedinaca i verovatno da bi bila dobro plasirana i u prvenstvima višeg ranga takmičenja.

Dobro smo radili i željni smo prvenstvenih utakmica. U prvim kolu prolećnog dela sezone smo bili slobodni pa Lipar ima utakmicu više, ali nećemo na to da se oslanjamo, već moramo da igramo na pobedu i da nastavimo seriju uspešnih rezultata. Mislim da namamo prava da se opustimo u dilo kojoj utakmici, a najmanje kada je to susret koji bi mogao da odluči prvaka. Iz tog razloga očekujem da igrači pokažu sve ono što znaju i da se kući vratimo uzdignute gleva, poručuje Panjević.