ponedeljak, 25 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

PRIGREVČANI POSTIGLI 100. GOL U OVOGODIŠNJEM PRVENSTVU!

BRATSTVO 2019 – DINAMO 1923 (Bački Breg) 12:0

strelci: Vuković 3, Bukumirović 2, Stojšić 2, Makar 2, Vladetić, Kovač i Agbaba

Pobedom od 12:0 nad ekipom Dunava iz Bačkog Brega fudbaleri prigrevačkog Bratstva 2019 postigli su okruglo 100 pogodaka u 18 odigranih susreta Međuopštinske lige Sombor 1. razred. Tok ove utakmice ne treba prepričavati, jer rezultat sam po sebi govori kakav je bio odnos snaga na terenu. Izuzetno motivisani izabranici trenerskog tandema Panjević – Popović u susret su ušli rešeni da dostignu cifru od 100 golova pre kraja prvenstva i to su uspeli, samim time stekli nedostižnu bodovnu prednost nad ostalim rivalima. Golove na ovoj utakmici postigli su Vuković tri, po dva Bukumirović, Stojšić i Marak, a po jednom su mrežu gostiju zatresli Vladetić, Kovač i Agbaba.

Trenutno prvi strelac kluba i lige Zoran Stojšić postigao 26 pogodaka

Na klupskoj, koja je ujedno i lista strelaca MFL Sombor 1. razred, vodi Zoran Stojšić sa 26 postignutig golova, a gol manje postigao je njegov klupski drug Petar Agbaba. Kako trenutno stvari stoje unutar Bratstva 2019 jedina nedoumica je ostala ko će poneti laskavo zvanje golgetera, jer je sve ostalo kristalno jasno.

U sledećem kolu Prigrevčani gostuju Jedinstvu na Ribarevu koje se bori za opstanak u ligi i nalazi se na začelju tabele.