ponedeljak, 25 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

PRIGREVČANI SE VRATILI U POBEDNIČKI KOLOSEK

PIK PRIGREVIVA – SENTA 34:28 (14:11)

Brzo su se rukometaši PIK Prigrevce oporavili nakon poraza u derbiju od Slavije u Novom Sadu, pa su sinoć ponovo bili na visisni zadatka. Oni su na svom terenu u susretu 20. kola Druge lige Sever savladali Sentu sa 34:28 (14:11) i ponovo se vratili u sami vrh tabele. Prigrevčani su igrali dobro, mada je postojala doza straha da bi poraz od Slavije mogao ostaviti traga, ali je trener Milka Nikšić znalački oporavila ekipu i vratila joj samopouzdanje.

Prigrevčani su vodili od samog starta utakmice i gostu nisu dozvolili ni u jednom trenutku da im ugrozi pobedu, pa se komotno može konstatovati da su bodovi više nego zasluženo ostali kod boljeg tima. Kod domaćina standardno dobra bila je odbrana na čelu sa kapitenom Nikolom Čovićem, a golovima su se i ovaj put istakli A. Đurasinović 8, Kozlovački 7 i Mandić 6.

Sa ovom pobedom Prigrevčani su se pridružili vodećoj Slaviji i dele lidersku poziciju sa po 20 osvojenih bodova, ali mala je verovatnoća da će tu ostati nakon što se kompletira kolo, jer ima ekipa koje zaostaju po dva boda ali imaju po dva do tri utakmice manje. No, to ne umanjuje sjajan uspeh Prigrevčana koji igraju jednu od najboljih sezona. U sledećem kolu oni gostuju Naftagasu iz Elemira i lako je moguće da se kući vrate sa novim uspehom.