četvrtak, 2 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

PRIGREVČANI ŽELE NASTAVITI POBEDONOSNI HOD KROZ SRPSKU LIGU

DO KRAJA PUNIM GASOM

Jedan od uzdanica prigrevačkog Bratstva 1946, po procenama mnogih i najbolji igrač Srpske lige Vojvodina, Branislav Vejnović u najavi sutrašnjeg susreta protiv Odžaka obećava pre svega borbenost, maksimalno zalaganje kompletnog sastava i nada se povoljnom ishodu.

Biće još puno ovakvih trenutaka, radovanje posle postignutog pogotka

Igramo dobro i u odličnoj smo formi, pa verujem da ćemo uspeti da nastavimo sa serijom pobeda. Običaj je da svakog rivala respektujemo, ali ne toliko da bi nekome na našem terenu prepustili ulogu favorita, naglašava stub odbrane trenutnog vicešampiona Srpske lige Vojvodina Branislav Vejnović.

Vejnović je u karijeri nastupao za mnoge klubove, od Srpske lige do saveznih rangova takmičenja, pa je svo svoje znanje uz ogrmno iskustvo ukomponovao u jednu celinu, koja oduševljava prisutne na stadionima. Njegova igra je toliko primetna da baca u senku skoro sve napadače protivničkih ekipa.

Zaista smo organizovan kolektiv i kada sve funkcioniše kako treba, onda je i nama igračima mnogo lakše igrati. Bratstvo 1946 je kolektiv kakav se samo poželeti može. Uglavnom smo svi iz okolnih mesta, poznajemo se i družimo. Sa trenerima imamo više nego korektan odnos, publika nas podržava a to su najbitniji preduslovi za dobre rezultate, kaže Vejnović.

Prolećni deo sezone ulazi u drugu polovinu, a prednost Bečeja je ostala ista. Da li je moglo prvenstvo da se zakomplikuje?

Objektivno rečeno, imali su veliku bodovnu zalihu. Mi smo ovog proleća ispustili četiri boda, a da li bi to bilo dovoljno da se malo destabilizuje lider, ne mogu da tvrdim, mađutim ono što želim naglasiti je da svi jedva čekamo da nam Bečej dođe u goste. Naravno, do tada smo obavezni da pružimo dobre igre protiv Odžaka, pa onda na gostovanju Dunavu iz Starih Banovaca. Za nas su to veoma bitne utakmice. Voleo bih da protiv Odžaka stadion bude ispunjen, jer mi nameravamo da igramo punim gasom do poslednjeg kola, poručuje sve bolji i bolji Branislav Vejnović.

Susret između Bratstva 1946 i Odžaka igra se sutra (subota) u Prigrevici od 16,30 časova, a u sklopu je 24. kola Srpske lige Vojvodina.