petak, 7 majaApa-press vam želi dobrodošlicu!

PRIGREVČANKAMA ZASLUŽENO PRIPAO DERBI

BOOM VOLLEY – PANONIJA (Bačka Palanka) 3:2

Odbojkašice Prigrevice su u derbiju kola Druge Vojvođanske lige pobedile na svom terenu pred velikim brojem navijača lidera na tabeli Panoniju iz B. Palanke sa 3 :2 u setovima.

Prvi set je pripao gošćama 26:24, mada treba napomenuti da su Prigrevčanke prve došle do set lopte. Domaće se nisu pokolebale nakon izgubljenog prvog seta, već su zaigrale mnogo bolje u drugom delu igre koji su rešile u svoju korist sa 25:18.

Nakon puno preokreta u trećem setu Panoniji pripada ova deonica igre 25:19.

U četvrtom setu nošene sjajnim navijačima Prigrevčanke su zaigrale na sve ili ništa. Pobeda u ovom setu 25:19 donela je odlučujući peti set. Kako su stale u četvrtom, tako su odbojkašice Boom Volleya nastavile i u petom setu. Nakon velike borbe za svaku loptu Prigrevčanke su zasluženo pobedile sa 15:10.

Boom Volley se nalazi na trećem mestu na tabeli a u narednom kolu odbojkašice Dajane Nikšić gostuju u Baču, ekipi Partizana.

Iz odbojkaškog kluba Boom Volley ističu da su ponosni na činjenicu da su jedini ženski klub koji se takmiči sa seniorskom ekipom u selu, kao i na podatak da je ekipa sastavljena isključivo od igračica iz Prigrevice.

Od 17 marta počinje i pionirska liga Vojvodine -grupa južna Bačka u kojoj se takmičiti i mlade odbojkašice Boom Volleya .

 

Povezano:  RADNIČKI 1912 PROTIV OMLADINCA JURI LIČNI REKORD