petak, 5 martaApa-press vam želi dobrodošlicu!

PROGLAŠEN PRVAK PRVE VOJVOĐANSKE LIGE SEVER ZA ODBOJKAŠICE, A IME ŠAMPIONA SE ODAVNO ZNALO OK APATIN

SLAVLJE KROZ OBJEKTIV VINKA JANKOVIĆA

Apatinke su odavno, pre sinoćnje utakmice, obezbedile titulu prvaka Prve Vojvođanske lige Sever, pa su sinoć samo overile svoju dominaciju pobedom nad komšinicama iz Sombora. Apatin – CVS Elbraco Technoland Sombor 3:0.

Šampionke

Kao što sam rezultat govori, dileme oko pobednika nije bilo, a na utakmici se našao i naš saradnik, foto-reporter Vinko Janković koji je zabeležio mnoge detalje vezane za samu utakmicu.

Dodela medalja
Odbojkašice Apatina zaposele su vrh tabele od samog početka i tu su ostale sve do poslednjeg kola uz napomenu da su sve susrete rešile u svoju korist.

Tajna uspeha ovog sportskog kolektiva je u odanom, savesnom i stručnom radu, odabiru i selektiranju igračica, što je na kraju rezultiralo ovakvim više nego sjajnim uspehom.

Naslednice

 

 

 

Dale sve od sebe, ali domaćin je bio bolji, odbojkašice somborske ekipe

Sasvim je izvesno da će se o ovom uspehu još puno pričati i pisati, jer ne sve prebrzo otići u zaborav, već treba da posluži drugima kao vodilja za uspešan rad i vođenje ekipnog sporta.

Titula u pravim rukama

U ovom trenutku najiskrenije čestitke moraju se uputiti svim igračicama, stručnom štabu na čelu sa vrhunskim trenerom Milošem Popovićem koji je uzdigao ženski odbojkaški sport na izuzetno visok nivo.

Najiskrenije čestitke za šampionsku titulu

Redakcija Apa-press.info od srca čestita odbojkašicama Apatina na supreiornosti u nadi da će u sličnom stilu nastaviti i u višem stepenu takmičenja.

 

Povezano:  KOMPLETAN IZVEŠTAJ MEMORILANOG TURNIRA "NIKOLA KOSTADINOVIĆ - KOLE" IGRAČIMA POLETA PRELAZNI PEHAR