petak, 5 martaApa-press vam želi dobrodošlicu!

RADE DA „SPASU“ PRVENSTVO

Prigrevčani rade i najavljuju dobre igre tokom proleća

Fudbaleri prigrevačkog Bratstva 1946 rade punom parom i spremaju se za nastavak prvenstva u Srpskoj ligi Vojvodina. Svi na koje trener Milan Mitrović računa su prisutni, a pojačan intenzitet treninga dokaz je da su rešeni da ostvare što bolji rezultat.

-Mada svi već vide pančevački Železničar u Prvoj ligi naša je obaveza da što spremniji uđemo u prolećni nastavak i da u svakom susretu pružimo što bolju igru i ostvarimo pozitivan rezultat. Već na startu dočekujemo Pančevce i biće to derbi sa kojim bi mogli da „spasimo“ prvenstvo i učinimo ga neizvesnijim. Smatram da imamo dovoljno kvaliteta i da možemo da se uključimo u krug timova koji će konkurisati za neko od prve četiti mesta na tabeli, poručuje jedan od najboljih pojedinaca prigrevačkog srpskoligaša Branislav Vejnović.

Trener Bratstva 1946 Milan Mitrović

Pauza između dva dela takmičenja nije ostavila puno traga na igračima i stiče se utisak da dobro podnose sve ono što im se servira od strane sturčnog štaba.

-Većina nas je dovoljno iskusna i znamo da se ne smemo tokom pauze mnogo opuštati, jer zimske pripreme su bazične i često znaju biti naporne. Ovaj deo gde se ne radi puno sa loptom ponekad iscrpljuje igrače, ali mi smo to prošli i sada sa nestrpljenje isčekujemo prve prijateljske utakmice gde ćemo se uigravati, kaže Vejnović, a na pitanje da li je ekipa jača ili slabija u odnosu na jesenji deo sezone odgovorio je:- Teško je u ovom trenutku davati neke procene, ali od nas igrača se očekuje da svačiji izostanak zalaganjem nadomestimo. Otišlo je nekoliko pojedinaca koji su dobro poznavali stil igre i rada Bratstva 1946, vratili su se Erak i Juhik koji su izuzetno kvalitetni igrači. Nadam se da ćemo se dobro uigrati i ukomponovati za start, jer 7. marta igramo veoma bitnu utakmicu protiv lidera na tabeli, a tada ćemo možda moći da damo odgovor na pitanje da li smo jači ili slabiji.

Povezano:  KREĆEMO, SPREMNI SMO...