četvrtak, 28 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

RADNIČKI 1912 DESETKOVAN ODLAZI U BEČEJ

Sutra od 16 časova fudbaleri Radničkog 1912 u okviru 27. kola Srpske lige Vojvodina gostuju u Bečeju istoimenoj ekipi. Ovo je jedno od težih gostovanja, jer dolazi u najgorem mogućem trenutku kada ima nekoliko igrača koji neće moći da nastupe zbog kartona. Sasvim je izvesno da zbog parnih žutih kartona u ekipi neće biti Slavuljice i Stojakovića, neizvesno je kolko su spremni Avdić i Antunić, pa će strateg Somboraca Dušan Jevrić imati dosta poteškoća da sastavi tim koji će nastaviti seriju dobrih igara i uspešnih rezultata.

Neugodno gostovanje razigranom Bečeju, fudbaleri Radničkog 1912

Sa druge strene trener domaćina Branko Savić takođe ističe da neće moći da računa na nekolicinu standardnih prvotimaca. Vladimir Ostojić je u prošlom kolu zaradio dva žuta kartona i pre vremena je morao u svlačionicu, a Daniel Tišma, Nikola Tomić i Damjan Todorović su dobili parne kartone i na njih Savić ne može da računa, a uz to, navodno da se trostruki strelac ovog proleća Strahinja Ilić, nije oporavio od povrede.

Sve ovo ukazuje da je pojačani ritam igranja sreda – subota ostavio posledice i da je neophodno za ovako naporno takmičenje imati “dugačku” klupu.