ponedeljak, 18 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

RADNIČKI 1912 KOMPLETIRA TIM – STIGAO KOSTA SPASIĆ

Fudbaleri somborskog Radničkog 1912 rade u paklenom ritmu i spremaju se za start prvenstva u Srpskoj ligi Vojvodina gde najavljuju borbu za najviše mesto na tabeli. Pripreme su prilagođene ambicijama kluba, pa znojem natopljeni dresovi daju odgovore na mnoga pitanja.

-Dogovor je da od samog starta krenemo na vrh tabele, pa moramo biti maksimalno spremni za prvi sudijski zvižduk. Uskoro kreću kontrolne utakmice, potom odlazak na Zlatibor gde ćemo pored rada imati i tri prijateljske utakmice, a po povratku misli će nam biti okrenute ka 14. avgustu i početku prvenstva, kaže strateg Somboraca Dušan Jevrić.

Paklen ritam, fudbaleri Radničkog 1912

Ovih dana klubu je prišao vezista Kosta Spasić (27) pridošlica iz novosadske Mladosti GAT. Spasić je u karijeri nastupao u mlađim kategorijama za Rad, potom je boravio u Italiji, Šumadiji, Rakovici, Omadincu i  Vršcu. Svojim prisustvom on će znatno pojačati konkurenciju u veznom redu i doprineti na bržoj igri Radničkog 1912.

-Idemo korak po porak i ne gomilamo preterano puno igrača. Najbitnije nam je da smo sačuvali kostur tima od proletos i da su nam prišli provereni i kvalitetni pojedinci koji će se sigurno uklopiti u naš sistem rada, tvrdi Jevrić.

Navijači su odahnuli nakon što je došla vest da tri najubojitija igrača Avdić, Antunić i kapiten Šveljo ostaju u timo.

-Nama je prevashodni zadatak bio da sačuvamo sav kvalitet iz prošle sezone i da se pojačamo sa nekolicinom koji će od starta da konkurišu za masto u prvoj postavi. Ima još vremena i sigurno je da će nam se pridružiti još nekoliko pojedinaca, ali za sada o imenima nećemo govoriti, neka to bude malo iznenađenje, ističe trener Radničkog 1912 Dušan Jevrić.