četvrtak, 28 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

RADNIČKI 1912 U PRILICI DA UKNJIŽI NOVE BODOVE

Sutra od 16 časova fudbaleri somborskog Radničkog 1912 igraju na svom terenu susret 26. kola Srpske lige Vojvodina protiv imenjaka iz Zrenjanina. Somborci su u dobroj formi i nalaze se na drugom mestu na tabeli gde se nadaju da će ostati i nakon ove utakmice, bez obzira što su Zrenjaninci tim sklon iznenađenjima i često znaju da pruže dobre partije kada se to od njih najmanje očekuje.

Gradski stadion u Somboru je za sada bio neprelazna prepreka za sve ekipe koje su gostovale tokom ove sezone, pa je za očekivati da tako ostane i nakon sutrašnje utakmice. Gosti su u situaciji da bi im jedan bod sa ovog gostovanja bio zlata vredan i sasvim je izvesno da će pokušati da sačuvaju svoju mrežu pred naletima jedne od najboljih navala u Srpskoj ligi koju predvodi kapiten Ognjen Šveljo. Mlada ekipa somborskog srpskoligaša u prošlom kolu donela je bod sa gostovanja protiv Feniksa i na taj način nastavila seriju dobrih igara i rezultata, ali se mora napomenuti da je uz malo više sreće učinak mogao biti i bolji, jer su izabranici trenera Dušana Jevrića zaslužili više od 1:1 koliko je bilo na kraju utakmice.

Na žalost zbog poznate situacija sa pandemijom ni ovoga puta gledaoci neće moći da prisustvuju utakmici koja će po svemu sudeći biti kvalitetna i efikasna.