utorak, 26 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

RADNIČKI 1912 ZASTAO PROTIV IMENJAKA U ZRENJANINU

RADNIČKI (Zrenjanin) – RADNIČKI 1912 2:0 (1:0)

Strelci: Krstinić 44. i Gajilović 77.

RADNIČKI (Z): Bačko, Ćušić, Bjelica, Jovanov, Krstinić  (Janjatović ), Runjevac , Čigoja, Kovačević, Bačvanski, Gajilović (Turkulj ), Pavković  (Marković ).

RADNIČKI 1912: Pehilj, Unković, Dučić, Avdić, Stojaković (Slavuljica), Lazić (Molnar ), Despotović, Goronjić , Radovanović  (Aćimović ), Antunić, Milisavljević.

Fudbaleri Radničkog 1912 nisu uspeli da se plasiraju u finale Kupa Vojvodine. Oni su poraženi na gostovanju u Zrenjaninu od imenjaka sa 0:2, mada su tokom prvog poluvremena imali nekoliko izglednih prilika, terensku inicijativu, međutim nisu uspeli da postignu pogodak, pa su zbog toka kažnjeni eliminacijom iz daljeg takmičenja.

Nakon nekoliko neiskorišćenih šansi, Somborci su primili pogodak u 44. minutu, a strelac je bio Krstinić. U nastavku su gosti pokušavali da poravnaju rezultat, ali ovoga puta golgeterske sposobnosti napadača somborskog trećeligaša nisu došle do izražaja, a domaćin je svoju priliku iskoristio u 77. minutu kada je preko Gajilovića duplirao prednost za konačnih 2:0.

Do odlaska na letnju pauzu Radnički će odigrati u subotu utakmicu poslednjeg 38. kola Srpske lige Vojvodina u Čonoplji protiv domaće Sloge.