ponedeljak, 6 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

RADOVI NA IZGRADNJI JASLICA TEKU PO PLANU

Apatin će ove godine dobiti svoje prve jaslice, a kako teku radovi i u kojoj fazi izgradnje se trenutno nalaze, za medije je danas govorio sa gradilišta pomoćnik predsednika opštine Apatin za investicije Jevto Milojević.

Kao što smo i obećali jesenas prilikom polaganja kamena temeljca za izgradnju budućih jaslica, očekivani završetak radova planiran je za kraj aprila što je sada gotovo izvesno da će i biti. U ovom trenutku završeno je postavljanje stolarije i krovne konstrukcije, a u toku je razvođenje grejanja po objektu. – rekao je Milojević koji je ovom prilikom i pohvalio izvođače radova.

Milojević je u ime dikektorice PU „Pčelica“ Biljane Mandić, koja je danas bila službeno odsutna, pozvao roditelje da od 22.03.2018 upišu svoju decu u jaslice i izrazio nadu će u budućnosti biti potrebe za proširenjem kapaciteta, kao i za izgradnjom novih jaslica.

Na pitanje novinara kada se očekuje početak rada jaslica, Milojević je izjavio da bi tako nešto bilo izvodljivo već tokom leta, ali da je realno za očekivati od septembra meseca kada i kreće kalendarski nova školska godina.

Info služba
Opština Apatin