subota, 16 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

RAZIGRAO SE ČSK NJEGOŠ „PLATIO“ CEH

FK ČSK – FK NjEGOŠ (Lovćenac) 3:1 (3:0)

Strelci: Tasić 8. 11. m, 25. i 33. Minut za ČSK, Tešanović 63 (Njegoš)

Ako se za i jedno poluvreme može reći da je bilo na nivou kvaliteta kakav ekipa FK ČSK koja je danas istrčala na teren poseduje onda je to današnje protiv ekipe iz Lovćenca.

Dugo očekivana pobeda uz tri postignuta gola kapitena Vladimira Tasića ponovo vraća osmeh na lice svih onih koji su deo čelarevsko crno bele familije.

Utakmica je dobro otvorena intenzivnim napadima po levoj strani preko raspoloženog Krstanovića koji je zadavao muke čitavoj odbrani izabranika gostijućeg trenera Mome Raičevića. Posle opravdano dosuđenog penala gde odbrambenog igrača lopta pogađa u ruku u šesnaestercu-siguran izvođač s bele tačke biva V.Tasić koji ekipu ČSK-a dovodi u vođstvo od 1:0.

Do drugog gola se čekao 25. minut kada Krstanović meša čitavu odbranu gostiju i nesebično upošljava Tasića kome sa 4 metra nije bilo teško da pogodi za 2:0.

Gosti gotovo da su jedva prelazili polovinu pa se tako iz jednog pritiska na izvanrednu asistenciju Rakića, Tasić ponovo našao u idealnoj prilici da ugrozi gol golmana Marovića što je i učinio izuzetno jakim i preciznim šutom sa 12 metara za 3:0 što je bio rezultat s kojim se otišlo na odmor.

Nešto slabiji početak izabranika trenera Čubrila u drugom poluvremenu doprineo je da gost stigne do počasnog pogotka preko  Tešanovića koji se najbolje snašao u ČSK-ovom šesnaestercu u 63.minutu.

Do kraja smo gledali šanse Milanova, Krstanovića i Šakića koji u više navrata nisu uspeli da uvećaju prednost ČSK-a.

Na kraju rezultat je ostao 3:1 za ČSK!

 

U Sredu FK ČSK putuje u Sombor gde ga očekuje 2.kolo kupa PFS Sombor protiv ekipe FK Radnički 1912.