utorak, 7 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

RUKOMET: POBEDA APATINACA, PRIGREVČANI PORAŽENI, „GRACIJAMA“ SAMO BOD

APATIN – HERCEGOVINA 34:30 (20:15)

Mlada ekipa RK Apatin iskoristila je prednost domaćeg terena i ostvarila pobedu u drugom kolu Prve lige Sever protiv tradicionalno neugodne ekipe Hercegovine iz Sečnja sa 34:30. Apatinci su bili bolji tim tokom čitave utakmice, a najefikasniji kod pobednika bili su Dušan Mačkić 6 pogodaka, Marko Kljajić i Stevan Oljača sa po 5.

U sledećem kolu Apatinci gostuju Crvenoj zvezdi

CREPAJA – PIK PRIGREVICA 25:23 (10:7)

U veoma interesantnoj i do kraja neizvesnoj utakmici, trećeg kola Druge lige Sever, rukometaši PIK Prigrevice poraženi su u Crepaji od istoimenog domaćina sa 25:23. Prigrevčani su se borili i pokušali da ostvare dobar rezultat, ali su na kraju morali pognute glave napustiti teren, mada su bili nadomak još jednog uspešnog rezultata. U redovima izabranika trenera Milke Nikšić najefikasniji bili su Kozlovački 7 i Đurasinović 6 pogodaka.

Possle ovog poraza Prigrevčani su ostali na deobi prvog mesta na tabeli, a u narednom kolu oni su slobodni.

KLENAK 09 – APATIN 32:32 (15:17)

Rukometašice Apatina bile su na pragu pobede u drugom kolu Druge lige Sever, jer su imale tokom čitave utakmice prednost i u poslednjim trenucima vođstvo od 32:31. Sasvim je sigurno da nakon svega viđenog niko u taboru „Gracija“ sa Dunava ne može biti zadovoljan krajnjim ishodom susreta. U narednom kolu Apatinke su domaćin Rusinu iz Ruskog Krstura i za očekivati je sigurna pobeda.