ponedeljak, 6 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

RUKOMETAŠI APATINA PRVACI PRVE LIGE SEVER

APATIN – BANATSKI KARLOVAC 37:30 (21:13)

Rukometši Apatina kolo pre kraja takmičenja u Prvoj ligi Sever imaju tri boda više od drugoplasirane Hercegovine i faktički su obezbedili titulu prvaka.

Do naslova najboljeg Apatinci su došli u velikom stilu, a superiornost su iskazali tokom većeg dela prvenstva, odnosno sve su im se kockice sklopile povratkom kapitena Čedomira Milojevića i golmana Nikole Bogojevića koji su uneli odreženu sigurnost u ekipu pa je to donelo pomenti rezultat. Doduše, do potvrde titule ostalo je da se odigraju dve utakmice, u sredu protiv Dolova i sledećeg vikenda protiv Jabuke. Sa ta dva gostovane neophodno je da osvoje jedan bod i od jeseni će igrati u Super B ligi.

Apatinci su u petak na svom terenu slavili u derbiju kola protiv Banatskih Karlovaca sa 37:30 (21:13). Važnost bodova nije omela izabranike trenerskog tandema Vladimi Đukić – Milan Mihić da prikažu svo svoje znanje, pa su već u prvih pola sata rešili pitanje pobednika. Osam golova prednosti dovoljan je pokazatelj odnosa snaga na terenu, a u ekipi nije bilo slabog pojedinca. Ovoga puta golovi su nekako raspoređeni na više strelaca, pa su po pet pogodaka postigli Pilipović, Krec, Oljača, Braun i Galfi.