subota, 23 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

RUKOMETAŠI PIK PRIGREVICE NASTAVLJAJU SA SERIJOM POBEDA

PAO I RADNIČKI!

Rukometaši PIK Prigrevice pripredili su još jedno zadovoljstvo sve većem broju svojih pristalica. Oni su u 6. kolu Druge lige Sever savladali na svom terenu u sjajnoj atmosferi Radnički iz Jaše Tomića sa 36:28 (18:13). Razigrani Prigrevčani stekli su rezultatsku prednost još u prvih pola sata igre, jer su odigrali susret onako kako se to uglavnom radi, maksimalnim zalaganjem, uvažavanjem protivnika i sa puno žara i ljubavi prema klupskom grbu. Takav pristup sportu i obavezama na terenu doneo je još jedan trijumf, šati po redu u isto toliko odigranih kola, pa su izabranici trenera Milke Nikšić ostali na deobi prvog mesta na tabeli.

Gosti su samo u prvom minutu imali rezultatsku ravnotežu, jer su poveli sa 1:0, nakon čega je na scenu stupio kolektivni duh ekipe koja je pravo ovosezonsko rukometno otkriće. Slobodan Kozlovački sa sedam golova, potom Aleksandar i Petar Đurasinović sa po šest i Miloš Mandić pet golova bili su najefiksaniji. Svaki njihov pogodak publika je nagrađivala dugim aplauzom, ali se mora naglasiti da je čitava ekipa na čelu sa golmanom Čovićem zaslužila visoku ocenu. Međutim, postoji jedan detalj koji se mora naglasiti. Poslednjih desetak minuta na parketu u dresovima PIK Prigrevice pojavili su se po godinama juniori i pioniri koji su odigrali sjajno i zaslužili su sve pohvale.

Pred Prigrevčanima su susreti koji se karakterišu kao derbiji. U sledećem gostuju Slaviji iz Novog Sada koja je treća na tabeli sa samo dva boda manje.