sreda, 3 martaApa-press vam želi dobrodošlicu!

RUKOMETAŠI PIK PRIGREVICE UOČI VELIKOG DERBIJA PUNI OPTIMIZMA, ALI ZNAJU DA BEZ NAVIJAČA NEĆE LAKO DOĆI DO BODOVA

Za većinu Prigrevčana sportska hala OŠ „Mladost“ u subota veče od 19 časova biće svratište gde će provesti narednih sat i po vremena, a razlog je mnogima poznat. Naime, u tom terminu igra se derbi 9. kola Druge rukometne lige Sever između domaće PIK Prigrevice i Hercegovca iz Gajdobre. Podatak da se sastaju dve vodeće ekipe sa tabele dovoljan je razlog da se dođe i uživa i sa pravom da se očekuje obostrano dobra igra, jer to u neku ruku nalaže plasman rivala.

Prigrevčani su u poziciji da sa pobedom dostignu Hercegovac i najozbiljnije mu zaprete oko titule jesenjeg prvaka, ali su svesni da im bez podrške sa tribina i maksimalnog zalaganja uspeh lako može izmaći, pa koriste ovu priliku da pozovu sve, kojma je drag njihov uspon, da dođu i pomognu.

Sa navijačima će biti lakše, Milka Nikšić

Mi u derbi ulazimo spremni da pružimo sve od sebe i da pokušamo ostvariti pobedu. Našli smo se u situaciji da možemo dostići vodeći Hercegovac i naneti mu prvi prvenstveni poraz. Verujem da ćemo u tome uspeti, jer igramo pred domaćom publikom, koja nam je često znala biti osmi igrač. Protivnik je kvalitetan i nije slučajno na vodećoj poziciji drugoligaške tabele, ali kao i svaka druga ekipa, ima svojih mana koje moramo iskoristiti i pokušati da nametnemo svoj stil igre. U ime igrača mogu obećati borbenost i zalaganje koje zaslužuje derbi, a navijače pozivam da dođu i da ovim mladićima daju dodatnu snagu da ostvare rezultat koma se pre početka prvenstva malo ko nadao, poručuje trener PIK Prigrevice Milka Nikšić.

Mogu li kapiten Čović na golu, potom odlični Kozlovački, Đurasinovići, Putnik, Mandić i ostali ostvariti najvažniju pobedu u dosadašnjem delu prvenstva znaće se u subotu oko 20:30, ali je evidentno da im je potrebna podrška sa tribina, pa neka ovo bude apel za sve da dođu i na neki način učestvuju u derbiju.

Povezano:  APATINCI SRUŠILI LIDERA