sreda, 8 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

RUKOMETNE NADE PRIGREVICE OBEZBEDILI UČEŠĆE NA PRVENSTVU DRŽAVE

OSTAVILI SRCE NA PARKETU

Mladi Prigrevčani, generacija 2005. godište, koja je ujedno i ponos rukometa iz ove opštine, u nedelju su bili domaćini 6. kola Super lige Vojvodine i dokazali da su sjajni. Naime, oni su pred prepunom halom uspeli da savladaju Novu Pazovu sa 11:6 (3:3) i direktnog konkurenta za medalju Lavove iu Bačke Palanke sa 20:11 (12:6).

Sa ove dve pobede mladi Prigrevčani su obezbedili plasman na prvenstvo Srbije, ali su ujedno uvećali šanse da se 13. maja, ponovo pred svojim navijačima, bore za još sjajniju medalju prvenstva Pokrajine. Njihovi protivnici biće Temerin i Pančevo, a već sada je izvesno, ukoliko ovi „klinci“ budu kompletni i ako njihovu želju za uspehom publika ponovo prepozna i dođe da ih podrži, postoje objektivni uslovi da se okite i zlatnom medaljom, odnosno titulom prvaka Vojvodine.

Zasluženo osvajaju medalje

Iz RK PIK Prigrevica stiže zahvalnost roditeljima koji su bili uz klub svo vreme, ali i pristalicama rukometa koji su ispunili halu do poslednjeg mesta, uz poruku „Vidimo se 13. maja“. Toga dana održava se već pomenuta poslednja runda. Istog dana po završetku utakmica biće dodela priznanja, medalja i pehara, a mladi Prigrvčani biće u prilici da pred svojim prijateljima, rodbinom i poznanicima prime zasluženo osvojene medalje.

Da su veoma blizo ostvarenja velikog uspeha potvrđuju dosadašnji rezultati, jer je ova generacija pobeđivala mnoge „favorite“ i sada su na pragu onoga što je dečački san svakoga ko krene sportskim stazama.