utorak, 7 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

SA ZEBNJOM, ALI BEZ BELE ZASTAVE SOMBORCI ODLAZE U TURIJU NA MEGDAN MLADOSTI

Sedmorica otišla, isto toliko stiglo u prelaznom roku

Najstariji klub u Viojvođanskom Severu, ekipa somborskog Radničkog, u novo prvenstvo ulazi sa najviše problema, i samo sa jednim ciljem, sačuvati status četvrtoligaša, i naredne sezone igrati u istom društvu.

Pred velikim izazovom, mladići Radničkog

Somborske crveno-bele, između dva prvenstva, napustilo je sedam standardnih prvotimaca ( Vuković, Dulić, Grgić, Vukadinović, Veselinović, Žeželj i Matijević), isto toliko je i pristiglo (Lučić, Đukanović, Pavin, Vezmar, Dobre, Olujić i Pajić), ali u pripremnom periodu retko su zaigrali svi na koje se računa. S toga i putovanje u selo kobasica,Turiju, na prvi prvenstveni meč u novoj sezoni, sa zebnjom ulaze u utakmicu sa ekipom Mladosti, jer mladost u njihovim redovima nema dovoljno iskustva za neki povoljni rezultat.

Sve linije u ekipi su u nekom nedostatku, što zbog iskustva, što zbog slabe pripremljenosti, i trebaće puno napora i sreće da se ostvari povoljan rezultat na prvom gostovanju. Na golu će biti Zorić, bez prave rezerve, a zamena će mu biti Šmit, golman pionira. Bekovska linija nova, mladi Tevanović iz kadetske ekipe, i nešto stariji Mazinjanin. Od štopera samo Erdei, jedini standardni, kome će se priključiti verovatno novajlija Dobre i Martinović. U vezi Pavin, Kovačić i Drča. U kojoj će formaciji biti napad, teško je nagađati, a konkurišu Zorica, Lukić, Bubanja, Đukanović, Resanović, Lučić.

Lako se može desiti da od prvog minuta zaigra i trener Josić, a kakav god sastav da izvede trener sa klupe, Srđan Karalić, Somborci neće istaći belu zastavu na prvoj utakmici u novom prvenstvu.