utorak, 7 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

ŠAMPIONKE POČELE SA PRIPREMAMA

RAD ZA NOVE USPEHE

Odbojkašice Apatina, aktuelne šampionke Prve lige  Sever, počele su pripreme za predstojeću sezonu. Prva faza priprema biće odrađena, kao i prethodnih godina, na otvorenim terenima Tehničke škole u Apatinu, a posvećena je kondicionim i vežbama fizičke snage, a nakon toga uslediće i rad sa loptom. Do početka takmičenja, odbojkašice imaju osam nedelja, što je sasvim dovoljno da se kvalitetno spreme za napornu sezonu.
Od septembra u planu je odigravanje prijateljskih utakmica i učešće na dva kvalitetna turnira.
Kao i prethodnih godina odbojkaški  klub Apatin će i u sezoni 2019- 2020 imati „A“ licencu, najveću licencu za klubove koju izdaje odbojkaški savez Srbije.
U nastupajućoj sezoni Apatinke će se takmičiti  se  dve seniorske ekipe, prvom ekipom OK Apatin i drugin timom koji će nastupiti u Drugoj Vojvodjanskoj ligi pod nazivom OK „Apatin 2“.
U mlađim kategorijama OK „Apatin“ takmičiće se na kadetskom i pionirskom prvenstvu Vojvodine, kao i sa ekipom predpionirki.
I u ovoj sezoni ovo će biti  jedini ženski klub iz grada kada su u pitanju ekipni olimpijskii sportovi koji ima seniorsku ekipu i mlađe kategorije u zvaničnim takmičenjima.