petak, 5 martaApa-press vam želi dobrodošlicu!

SILOVIT START APATINSKE MLADOSTI

OFK MLADOST APA – POLET (Karavukovo) 3:0

strelci: A. Jovović, Pešić 11m i Basarić

Mladost je startovala ubedljivom pobedom  protiv juče nedoraslog protivnika, Poleta iz Karavukova. Apatinci su držali susret pod kontrolom tokom čitavog toka utakmice, ali je u pojedinim trenucima vidan bio izostanak povređenog Vujina koji je jedan od bitnijih igrača ove koncepcije koju sprovodi trener Slobodan Bačić.

Startovali ubedljivom pobedom, fudbaleri OFK Mladost

Mrežu gostiju načeo je doskorašnji napadač Poleta Aljoša Jovović, a u drugom delu mrežu Karavukovčana zatresli su još Pešić iz penala i Basarić. I pored toga što je pobeda ubedljiva i što se u timu našlo nekoliko veoma mladih igrača Jovan Bačić, Petar Đeri i već prekaljeni mladić Stefan Mišković, Bačić smatra da ima prostora za još bolje izdanje i veruje da je tome doprinela činjenica da je prvo kolo, te da se napredak može očekivati tokom sezone.

Ovom pobedom Apatinci su ostali pri vrhu tabele Vojvođanske lige Sever, tačnije na četvrtom mestu, a u sledećem kolu gostuju u Mladenovu domaćoj Budućnosti koja se nalazi u rezultatskoj krizi, pa se lako može dogoditi da Mladost nastavi pobedonosnu seriju.

Povezano:  SOMBORCI SPREMNI ZA NASTAVAK PRVENSTVA - ANTUNIĆ PORUČUJE: NIKO NAM NE MOŽE USKRATITI PRAVO NA POBEDE