utorak, 7 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

SJAJNI NASTUPI MILICE I MILOŠA

U Splitu je u okviru, velikog međunarodnog superfinala sportskih igara mladih, održano takmičenje u atletici, gde su Republiku Srbiju, Opštinu Apatin i Atletski klub sjajno predstavljali mladi apatinski atletičari Milica Zanze i Miloš Dreković

Na ovom izuzetno jakom takmičenju, šampionsku titulu u trci na 60 metara, osvojila je Milica Zanze koja je u finalnoj trci slavila ubedljivo, u istoj disciplini Miloš Dreković osvojio je odlično četvrto mesto u finalnoj trci.

Puleni trenera Bojana Tomaševića, sjajnim odnosom i borbenošću, pokazali su kako se upornošću i zalaganjem stiže do cilja.

Mladi atletičari Apatina trebalo bi da se iz Splita u Apatin vrate u četvrtak 22.08. u večernjim satima.

Ostatak mlade atletske ekipe AK Apatin koja je ostala u Apatinu, nastupaju na tradicionalnom Letnjem mitingu prijateljstva u Sremskoj Mitrovici, koji se održava u sredu 21.08. gde će boje apatinskog kluba braniti 11 mladih apatinskih atletičara, pored kojih će nastupiti i tri člana AK Omladinac Prigrevica.

Narednog vikenda 24. i 25. avgusta u Kruševcu se održava Prvenstvo Srbije za seniore i seniorke, gde će Atletski klub Apatin predstavljati tri člana Đuro Borbelj u trkama na 3000 metara i 3000 metara sa preponama, Miroslav Pešić u trkama na 3000 metara i 5000 metara, dok će Filip Demić nastupiti u trci na 800 metara.

G.Čegar