sreda, 3 martaApa-press vam želi dobrodošlicu!

SLOBODAN BAČIĆ TRENER KULSKOG HAJDUKA

Fudbaleri kulskog Hajduka imali su veoma loše izdanje u jesenjem delu sezone u Srpskoj ligi Vojvodina. Ekipa koja se pre početka takmičenja ubrajala u red najozbiljnijih kandidata za titulu prvaka, nije ostvarila ni deo planirano. Očigledno da se mnogo toga izdešavalo unutar kluba i tima, koji je ostvario skroman učinak i sa 13 bodova se nalazi na predposlednjem mestu na tabeli gde mu je trenutno ugrožen status srpskoligaša. Stanje na tabeli, ali i činjenica da je ekipa ostala bez trenera, jer je doskorašnji strateg Patar Kurćubić otišao, nateralo je upravu kluba na čelu sa predsednikom Daliborom Krkovićem da preduzmu neke korake i pronađu adekvatnu zamenu za iskusnog Kurćubića.

Kuljani su reagovali tako što su angažovali Apatinca Slobodana Bačića, svojevremeno igrača Hajduka iz dana kada su Kuljani bili u elitnom društvu. Bačić se poslednjih desetak godina dokazao kao dobar strateg radeći u OFK Odžacima, prigrevačkom Bratstvu 1946, apatinskoj Mladosti i Bačkoj iz Bačke Palanke, pa se stiče utisak da je napravljen pravi potez.

Bačić će imati veoma težak zadatak, jer pored uzdrmane situacije došlo je i do rasipanja igračkog fonda. Nakon poslednjeg kola jesenjeg dela klub su napustili golman Brać, potom igrači Babić, Mijić, Tatnjević i Erak, pa će narednih dana glavna preokupacija biti pronalaženje adekvatnih zamena za start priprema.

Povezano:  SJAJNI NIKOLA JOKIĆ UKNJIŽIO 50. TRIPL-DABL!