ponedeljak, 27 septembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

SLOGA KRASILA SLOGU!

Fudbaleri Sloge iz Čonoplje ostvarili su bitnu pobedu na gostovanju u Adorjanu protiv domaće Tise od 2:1. Malo je onih koji su davali Čonopljancima šanse pre ovog susreta, jer je domaćin skup odličnih pojedinaca sa zavidnim klupskim budžetom, što im je omogućilo da dovedu mnogo dobrih individualaca. Ali, Slogu je u ovoj utakmici krasila sloga, zajednički duh i želja za pobedom. Čini se da ih ništa nije moglo pokolebati na putu ka trijumfu, pa ni poništen pogodak koji je regularno postignut i koji je glavni sudija najpre priznao, a onda na intervenciju četvrtog arbitra poništio, kao i pogodak doskorašnjeg igrača Sloge Aleksandra Ćovina u 37. minutu za vođstvo domaćina od 1:0.

Neka se pripreme Novosađani!

Čonopljanci su bili rešeni da daju sve od sebe i da prekinu niz neuspešnih rezultata na gostujućim terenima. Takav pristup igri doneo je pravi rezultat i pobedu koja je usledila tokom drugog poluvremena.

Gol za nova tri boda, Slobodan Bojić
Uneo svežinu i preokret, Vuk NInković

U nastavku u igru je ušao iskusni Vuk Ninković koji je sa nekoliko poteza u potpunosti preokrenuo odnos snaga na terenu i rezultat. On je u 68. minutu, nakon odlično izvedenog slobodnog udarca, izjednačio na 1:1, a njegova velika zasluga je i kod vodećeg pogotka u 80. minutu koji je postigao Slobodan Bojić. Slavlje gostiju mogao je pokvariti napadač domaćih Đorović u sudijaskoj nadoknadi vremena, ali je bio neprecizan.Sada je situacija na tabeli Srpske lige Vojvodina, nakon 13 odigranih kola, sa aspekta Čonopljanaca mnogo povoljnija, jer se ekipa primakla sredini i nalazi se na 13. mestu sa 16 osvojenih bodova, gde je mnogo bezbednija. Ova druga uzastopna pobeda nad ekipama koje su bile favoriti uliva sigurnost fudbalerima Sloge pred kojima je u sledećem kolu veliki izazov jer im u goste dolazi lider na tabeli Mladost iz Novog Sada i to će biti derbi kola.