subota, 23 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

SLOGA NIKAKO DA KRUNIŠE BOLJU IGRU

Sloga – 1.maj Ruma 1:1 (1:1)

Strelci: Stojaković 28. (Sloga), Aleksić 11. (1.maj Ruma).

Žuti kartoni: Stojaković, Milošević, Cvetković, Vuković, Konjović, Bojić, Stanković (Sloga). Vukanović, Stojanović, Krstić, Aleksić (1.maj).

Sloga: Bulović, Milošević (Ninković), Simić (Rančić), Vuković, Stojaković (Sapozničenko), Konjović, Purić, Cvetković, Bojić, Stanković, Vukas (Makar).

1.maj: Petrović, Ninković (Gavrilović), Milin, Vukanović (Krstić), Stupar, Aleksić, Milojević, Spasić, Radišić, Vučetić, Stojanović

Slogi nikako da se sreća nakloni i da igrači ovog kluba uspešno završe utakmice u kojima su evidentno bolji tim. Jedna od takvih je susret 9. kola Srpske lige Vojvodina protiv ekipe 1. Maj iz Rume gde su domaći fudbaleri napadali, stvarali prilike ali su se morali zadovoljiti samo sa jednim bodom, što im ne donosi bezbednost na tabeli. Čonopljanci su i dalje među timovima koji će se boriti za opstanak, a situacija je mogla biti mnogo povoljnija, pogotovo nakon duela sa Rumljanima.

Gosti su brzo poveli, tačnije prvi ozbiljniji napad pretvorili su u pogodak. Igrao se 11. minut kada je Aleksić dobro iskoristio pas Radišića i poslao loptu u mrežu golmana Bulovića. Svesni da bi poraz bio korak ka ambisu fudbaleri Sloge nastavljaju da napadaju ka golu gostiju, a u 28. minutu Stojaković uspeva da izjednači na 1:1. Na žalost to je bio konačan ishod ove utakmice, uz konstataciju da je domaćin imao priliku da uknjiži čitav plen. Priliku da poprave utisak fudbaleri Sloge imaće u sledećem kolu kada su ponovo domaćini a u goste im dolazi Sloboda iz Novih Kozaraca i to je susret ekipa iz donjeg dela tabela, pa su bodovi od ogromnog značaja.