ponedeljak, 18 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

SLOGA OPET KONSOLIDOVALA SVOJE REDOVE

Sloga – FK.Tavankut 5:1 ( 3 – 1)

Strelci: Vukas dva gola, Purić (11 m), Peruničić i Vemić za Slogu, Vojnić za Tavankut

FK.Sloga : Bulović, Mazinjanin, Milošević, Grgić, Konjović, Jovanović, Vukas, Purić, Đorović, Mančić, Vemić, igrali su još: Šepić, Kolarić, Peruničić, Ninković, Mitrović, Marić, Sapožnjičenko

Odlazak 11 igrača iz Sloge koji je u jednom momentu doveo u pitanje opstanak kluba, sada je samo ružna prošlost. Čonopljanci su uspeli da se konsoliduju, a utakmica protiv Tavankuta pokazala je da imaju potencijala, ako ne za igranje u Srskoj ligi, onda sasvim sigurno za vrh Severa Vojvodine. Već sada se sa sigurnošću može tvrdito da će Čonoplja ostati „vruć“ teren za mnoge, a četa trenera Jokanovića i pomoćnila Lazarevića pokazala je kako se srcem bori za boje kluba.

Dvostruki strelac Milovan Vukas

Domaći igrači su od samog početka diktirali visok ritam igre i izvršili pritisak na gostujuću ekipu, što je rezultiralo brzim pogodkom raspoloženog Vukasa. Vemić je ne zadugo posle lepe akcije povećao prednost, a Purić iz opravdanog dosuđenog kaznenog udarca povećao na 3 – 0. Najbolji pojedinac kod gostiju, brzonogi Vojnić smanjuje na 3-1. U drugom poluvremenu uz odličnu i otvorenu igru obe ekipe,  viđena su još dva pogodka domaće ekipe, Vukasa i iskusnog Peruničića.