nedelja, 1 avgustaApa-press vam želi dobrodošlicu!

SLOGA U PEĆINCIMA KOD POSRNULOG FENIKSA

Fudbaleri Sloge iz Čonoplje nakon tri uzastopne prvenstvene pobede sa puno optimizma odlaze sutra u Pećince gde će ih u okvoru 15. kola Srpske lige Vojvodina ugostiti ekipa Feniksa koja je na papirima iz Apatina, ali u stvarnosti iz Stare Pazove. Čonopljanci su u usponu forme i skrenuli su pažnju na svoj sjajan učinak, pa su od tima koji se borio da izbegne poslednje mesto na tabeli sa pomenutom serijom pobeda dospeli u sredinu tabele. Feniks očigledno da ima poteškoća, jer igrači treniraju na jednom, a utakmice igraju na drugom mestu, pa imaju velikih oscilacija u igri koje se odražavaju na rezultate.

Domaćin Sloge je dospeo u situaciju da ozbiljno razmišlja o srpskoligaškom statusu i tek je u prošlom kolu prekinuo seriju loših rezultata u duelu sa Dunavom iz Starih Banovaca. Trenutno lošu situaciju i formu domaćina igrači Sloge mogli bi da iskoriste i da nastave sa uspešnim rezultatima i već sada bezbrižno dočekaju zimsku pauzu.

Utakmica Feniks 1995 – Sloga počinje kao i ostale u 14 časova, a delegat – posmatrač je Subotić, dok su sudije Arsić, Živković, Miodanić, Mrđa.