četvrtak, 28 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

SLOGI SAMO POBEDA ODGOVARA, SVE OSTALO JE OPROŠTAJ OD SRPSKE LIGE

Za fudbalere Sloge iz Čonoplje sutra od 16 časova u susretu 27. kola Srpske lige Vojvodina protiv Dunava iz Starih Banovaca ne postoji druga opcija sem pobede Sve stalo bio bi direktan put u Vojvođansku ligu i to mnogo pre kraja prvenstva. Čonopljanci imaju solidan zaostatak iza ekipa koje su iznad crta za ispadanje, pa im je ovo jedina prilika da produže nadu da se mogu dočepati bezbednog mesta na tabeli, ali to podrazumeva pobedu protiv sutrašnjeg gosta koji je skoro sigurno ispao iz lige. Nema sumnje da je Sloga u ovom trenutku kvalitetniji tim od Dunava, ali mnogo toga se izdešavalo u redovima Čonopljanaca što je ostavili traga na igru i učinak fudbalera. Najnovija vest da je trener Slobodan Jokanović nakon debakla u drugom poluvremenu prošlog kola u Kuli od Hajduka 0:6 podneo ostavku, dodatni je problem za upravu kluba koja čini sve što je u njenoj moći da privede sezonu kraju bez većih posledica.

Rastali se pre vremena, Slobodan Jokanović

Čonopljanci su imali problema i sa suđenjem, a ne sme se zapostaviti činjenica da su tokom zimskog prelaznog roka ostali bez jednog broja igrača koji su ih napustili, pa je velika odgovornost pala na mlade fudbalere koji još nisu dovoljno iskusni da bi podneli ovako veliki teret.

No, i pored svih nedaća u taboru Sloge smatraju da su spremni za sutrašnji okršaj koji bi im mogao doneti mnogo toga u pozitivnom kontekstu i popraviti atmosferu pred naredne bitne utakmice.