četvrtak, 28 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

SOMBORELEKTRO NEMOĆAN PROTIV APATINA

Apatincima bodovi u lokalnom derbiju

Somborelektro – Apatin 23:34 (12:17)

Sedmerci: 2/6 (Somborelektro). 1/2 (Apatin).

Isključenja: 16 minuta (Somborelektro). 12 minuta (Apatin).

Somborelektro: Rnjak, Petrović 3, Gajin 2, Šveljo 1, Jović 2, Garajski 6, Kuprešanin 9, Terzić, Veselovski, Domić, Kelić, Prekpalaj, Zeljko.

Apatin: Milićević, Pilipović 10, Divjak 2, Ćopić 1, Bogojević, Z. Mandić, Mačkić 2, Milojević 2, Oljača 2, P. Mandić 1, Gardijan 4, Braun 8, Galfi 2.

Rukometaši Apatina zaposeli su vrh tabele Prve lige Sever, dok je pred igračima Somborelektro naporan zadatak da sačuvaju mesto u ligi. Apatinci su lako savladali komšije u susretu 12. kola koji je umesto u Sombiru odigran u Apatinu, ali na osnovu trenutne forme i kvaliteta igrača, čini se da je svejedno gde sa susret igrao. Kod Somboraca jedino je Kuprešanin bio na visini zadatka i postigao je devet pogodaka, tri manje dao je Garajski, dok su ostali igrači igrali slabije od svojih realnih mogućnosti. Ovaj poraz gurnuo je ekipu iz Sombora u ozbiljne probleme jer je sedmi u nizu, a ekipa ima samo četiri boda i nalazi se na predposlednjem mestu na tabeli.

Apatinci su se po okončanju prelaznog roka izjasnili da žele u viši rang takmičenja i od tada beleže sve pobede, pa su dospali do samog vrha tabele. Protiv komšija golovima su se istakli Pilipović 10 i Braun osam, a i preostali igrači su davala pogotke. U narednom kolu Somborelektro dočekuje Jabuku, a Apatin Crvenu zvezdu iz Mokrina.