utorak, 26 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

SUTRA VULKAN PROTEKTOR DOČEKUJE HAJDUK, A PRIGREVČANI GOSTUJU U ODŽACIMA

Sutra od 10 časova igraju se mečevi četvrtog, ujedno i poslednjeg kola prolećnog dela šahovskih prvenstava. U Vojvođanskoj ligi šahisti apatinskog Vulkan Protektora igraju u svojim prostorijama protiv Hajduka iz Kule. Ovo je meč u kome se protivnici odlično poznaju, a predpostavka je da će pobednika odlučiti nijanse, odnosno ko bude nastupio u kompletnom sastavu.

U Bačkoj ligi u Odžacima se sastaju domaće Mladost i Prigrevački šahovski klub. Prigrevčani su do sada imali dosta peha i to se odrazilo na rezultat u pojedinim partijama, što je doprinelo da se nalaze u sredini tabele. Odžačani su nakon lošeg starta u prošlom kolu ostvarili ubedljivu pobedu od 5:1 protiv Aleksa Šantića. U ostalim parovima sastaju se: Bački Breg – Bezdan, Ravangradske ajkule – Polet 2, Potisje – Aleksa Šantić i Vrbas – Radnički Tornjoš.

Na tabeli vode Ravangradske ajkule sa 9 bodova, po sedam imaju Vrbas i Bezdan, Radnički 6, Prigrevica 4, Polet 2 i Mladost po 3, Bački Breg 2, Potisje 1 i Aleksa Šantić bez bodova.