četvrtak, 21 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

SVIMA ZLATO ZA ZLATNO DRUŽENJE

Nastavlja se ekspanzija odbojke. Nakon što je nedavno održan veliki turnir, Odbojkaški klub “Apatin” je u subotu bio domaćin još jednog turnira u street volleyu za devojčice. Pored domaćina, učestvovali su klubovi iz Beograda OK “Avalica” i OK “ TOP Volley“, kao i OK “Boom Volley” iz Prigrevice.

Stekle novo iskustvo i prijateljstvo
Zajedno smo jače

Više od 200 najmlađih odbojkašica snage su odmerile na četiri odbojkaška terena u centru Apatina. Devojčice su bile podeljene u 36 ekipa a takmičenje je održano u pet uzrasnih kategorija.

Medalje su simbol druženja
rezultat je bio u drugom planu

Organizatori turnira su po završetku takmičenja svim odbojkašicama podelili zlatne medalje. Te medalje su simbol druženja, sticanja novih prijateljica i nečega što se nikada neće zaboraviti. Učesnice su bile impresionirane sa svim onim što su doživele, jer je ovo peta godina za redom kako se ovaj sada već tradicionalni turnir četiri kluba organizuje u Apatinu.

Novo druženje Beogradskih klubova i klubova iz opštine Apatin je zakazano za 2019 godinu, na istom mestu, a gosti su obećali da će doći u još većem broju. Predstavnici OK „Avalica “ i OK “ Top Volley “ su za zadovoljstvom prihvatili predlog domaćina da se naredne godine pored street volleya održi i turnir u beach volleyu krajem  juna.