četvrtak, 28 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

TEKSTILAC NASTAVLJA TRKU ZA TITULU PRVAKA

Fudbaleri Tekstilca iz Odžaka sutra nastavljaju trku sa vodećim timovima za naslov prvaka Vojvođanske lige Sever. Odžačani u sklopu 19. kola dočekuju Hercegovac iz Gajdobre u dobroj i pobedničkoj atmosferi i odlučni su da ostvare još jednu pobedu i u najmanju ruku ostanu tri boda iza vodećih Vojvodine iz Bačkog Gradišta i Bajše. Na osnovu prikazanih igara u prvom prolećnom kolu i u polufinalu Kupa PFS Sombor u redovima Tekstilca vlada opravdana doza optimizma, jer su igrači pokazali da se nalaze u odličnoj formi i da poseduju kvalitet za mnogo veće domete od Vovođanske lige.

-Možemo biti zadovoljni startom prolećnog dela sezone, ali prave borbe tek predstoje. Nema opuštanja, jer je svaki naredni bod veoma bitan i pred nama je mnogo kola, tako da u istom stilu moramo nastaviti sve dok traje prvenstvo. Hercegovac je uspeo u prošlom kolu da savlada apatinsku Mladost sa 3:2 što dovoljno govori o kvalitetu napadača i samo sa ozbiljnim pristupom možemo očekivati trijumf, kaže trener Tekstilca Slobodan Bačić.

U duelu sa somborskim Radničkim 1912 igrači Tekstilca pokazali su dosta pozitivnih osobina i po mnogim procenama zaslužuju plasman u Srpsku ligu, što im je osnovni cilj.

-Mi smo zacrtali kao osnovni cilj osvajanje titule prvaka i plasman u Srpsku ligu. Da bi to ostvarili trebamo da prođemo dug i trnovit put, a sa trenerskog aspekta mogu reći da sam zadovoljan trenutnim izdanjem ekipe, ali iskreno rečeno, očekujem da iz kola u kolo sve bude još bolje, iskren je kao i uvek Bačić.